Bael

Download

Rouwbetuiging voor Willy De Pril

Overledene: Willy De Pril

Cedrine Frérart

Mijn oprecht deelneming. Veel sterkte Lieven en Nicole.


Walter Braeckman

Willy, een goeie vriend en toffe collega in het verenigingsleven bij CM, KWB, ACW is er niet meer . Ik zal je nooit vergeten


Greet Dooms

Ik heb als CM-consulente enkele jaren geleden Willy leren kennen als een sterk geëngageerde en betrokken persoon. Hij was er één uit de duizend. Aan de kinderen en kleinkinderen wens ik veel sterkte !


Roger Fermon

Met verwondering heb ik dit bericht gelezen, Willy zal mij altijd bijblijven als een sociale mens. Veel sterkte voor de nabestaanden. Roger Fermon


taeleman paul -Laroche Jacqueline en familie

kristelijke deelneming en veel sterkte aan de hele familie. Willy was een prachtmens, met veel energie.


Luc en Martine Favijts-Carlier

Onze oprechte deelneming.


Troch-D'hoker Dirk en Annie

Wij bieden onze oprechte deelneming aan bij het overlijden van Willy, jullie vader, grootvader. Wij zullen de vele mooie herinneringen aan Willy en Marieke bewaren. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.


JOZEF BEECKMAN-SCHOUPPE

ONZE OPRECHTE DEELNEMING.OOK VAN ONZE ZOON GERT EN SCHOONDOCHTER DORINE WIE HIJ LEERDE KENNEN IN ZWITSERLAND. WILLY WAS EEN MAN MET HET HART OP DE JUISTE PLAATS !


Guy en Martine Herremans-Van den Stock

Onze oprechte deelneming en veel sterkte met het verlies van jullie va,blij dat we hem mogen kennen hebben.


André Boriau-Emilienne Van Impe

Innige deelneming aan de familie vanwege een OKRA-lid en gewezen buur!


Daniel De Vroe

De aarde is niet uit haar baan gedreven toen uw hart stil bleef staan de sterren zijn niet uitgegaan en 't huis is overeind gebleven maar al 't geklaag en dof gesnik zelfs onder 't troostend koffiedrinken het kon uw stem niet op doen klinken noch licht ontsteken in uw blik W Elsschot Dat jullie veel steun en toeverlaat kunnen vinden onder elkaar en vooral goede herinneringen weerhouden aan mijn fijne collega Willy, waarmee we ook in Zwitserland heerlijke momenten beleefden.


Marc en Marianne De Jaeger - Van Impe

Wij bieden onze oprechte deelneming aan bij het overlijden van Willy. Willy heb ik vooral leren kennen en waarderen toen ik mij aansloot bij KWB. Halverwege de jaren'60 werd Willy secretaris van KWB en onder zijn bekommernis ging de ziekendienst van start - de voorloper van de huidige ziekenzorgwerking. Steeds bekommerd om de medemens zo zullen we hem herinneren.De plaats waar we steeds welkom waren is nu leeg. Vandaag is hij herenigd met Marieke . Dank je wel Willy .


Paul en Ingrid De Neve-De Schutter

Dankbaar in herinnering bewaren al het goede uit jouw leven, geloven in een nieuw bestaan, thuiskomen bij de Vader. Ons oprecht medeleven met het heengaan van jullie vader, grootvader.


Paul en Lieve Muylaert-Van den Driessche

Wij bieden onze oprechte deelneming aan bij het overlijden van jullie vader/grootvader. Wij hopen dat jullie troost zullen vinden in de mooie herinneringen.


Wilfried De Waele

Willy zal nog lang in mijn gedachten zijn.Ik wens jullie sterkte in deze moeilijke tijd.


Jan en Mariam De Sutter - Mboyo Nduku

Innige deelneming en medeleven


Rockelé Erwin Lutgarde Van Londersele Valerie Rockele Bjorn De Landsheer

Oprechte deelneming, veel sterkte voor jullie allen... Onze excuses dat we niet op de dankviering kunnen aanwezig zijn wegens vakantie, in gedachten zullen we bij jullie zijn... Erwin Lutgarde Valerie Bjorn


Willy enMaria de Doncker Goossens

onze oprechte deelneming en veel sterkte


René De Paepe

Innige deelneming vanwege Okrasport Kerksken.Hij was een geacht lid en vriend tijdens de wandelingen.


Eddie en Clara Minner-Fermon

Onze oprechte deelneming en veel sterkte


De Middeleer Katleen

Beste Kris en fam, Veel moed in deze moeilijke periode


Fermon godelieve

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Williy


Leus Herman

Christelijke deelneming van een collega ( ook van 1936 ) Kan spijtig genoeg niet persoonlijk aanwezig zijn. Wil me a.u.b. een gebedsprentje bezorgen.


Pieter Allaer

Innige Deelneming van oud leerling Klein College Aalst, een 30-tal jaar geleden. Een fantastische leraar.


De pelsmaker De winter

Veel sterkte voor de familie .


Esmeralda vandeputte

Veel sterkte voor de familie


Veerle Herreman

Oprechte deelneming!


Angelicque en Omer Haegeman

Lieven en familie, Oprechte deelneming bij het overlijden van jullie vader. Talrijk waren onze ontmoetingen, voornamelijk twee herinneringen zijn ons bijgebleven, de eerste onze kennismaking op een wandeling in Lede(in 2000)en de dauwwandeling in Velzeke toen jullie moeder na herstel van ziekte terug haar wandelschoenen had aangetrokken. Wij zullen hem missen. Veel sterkte!


Jeannine Schotte

Mijn oprechte deelneming bij het heengaan van Willy, aan de Familie veel sterkte toegewenst


Martine D'haese

Moge mijn Christelijk medeleven en gebed tot steun zijn voor de familie . Willy je zal door heel velen gemist worden ...


Marc Van Raemdonck

In naam van B-asiel/de Brug wens ik de familie mijn christelijke deelneming over te brengen bij het overlijden van jullie vader, groot- en overgrootvader. Wij zullen hem gedenken.


Ludo en Gerda Kenens-Claes

Wanneer je verdrietig bent, blik dan opnieuw in je hart en je zult zien dat je huilt om wat je vreugde schonk ! Wij willen jullie ons diepste medeleven betuigen.


Belovay M- Van Mulders Lutgarde

innige deelneming vanwege de familie Belovay Maurits en Van Mulders Lutgarde


Willem en Claudine Goubert - De Ryck

We kwamen Willy regelmatig tegen op wandelingen . Het was altijd heel aangenaam om met hem een babbeltje te slaan . Hij was altijd positief ingesteld. Willy, we zullen je missen . Onze innige deelneming aan de familie


Willy en Ingrid De Schutter- Roelandt

Onze innige deelneming bij het overlijden Jullie Vader,grootvader en overgrootvader


Ilse De Cock - JeanPaul Cobbaert

Innige deelneming en heel veel sterkte.


Herman De Cock

Lieven en familie Via deze weg bied ik, mede namens de Welzijnsschakel van Temse, jou en je familie mijn christelijke deelneming aan bij het overlijden van je vader. Aan de vruchten kent men de boom. Hartelijke groet. Herman


Jennifer Pots en familie

Het droevige nieuws van het overlijden van Willy bereikt me op vakantie in Zuid Frankrijk. Ik kijk dankbaar terug op mijn warme vriendschap met Willy. Blij dat ik deze integere, positieve en goedlachse man mocht kennen. Zijn oprecht rechtvaardigheids-en solidariteitsgevoel vergeet ik nooit. Onvoorstelbaar hoe vaak hij zichzelf wegcijferde om er plichtsbewust te zijn voor wie het moeilijk had, ziek of eenzaam was, ondanks zijn zware gezondheidsproblemen, altijd met de zachte glimlach. Het ga je goed, lieve vriend, nu verenigt met Marieke die hij zo hard miste. Mijn warm medeleven aan zijn lieve gezin, kinderen en (achter)kleinkinderen waar hij zo trots op was. Mijn verontschuldigingen dat ik de begrafenis van jullie va niet kan bijwonen. Veel sterkte!


Hugo en Maria Van Keymolen-De Schutter

Geachte familie De Pril, Wij delen in uw diepe rouw bij het overlijden van Willy. Sterkte, de vele heel goede herinneringen aan jullie vader en grootvader zullen hierbij helpen.


Gerardi Daniel, Scheerlinck Peggy

Innige deelneming en veel sterkte. Daniel en Peggy


Baetens Lucienne ;Willy Goossens; Hans Vocaet

Innige deelneming en veel sterkte in deze moeilijke periode


Roger Van Keymeulen

Beste familie, Innige deelneming en veel sterkte bij het overlijden van jullie vader en grootvader! Willy was een goeie vriend en ik keek op naar hem.Vooral zijn jarenlange tomeloze inzet voor de zwaksten onder ons is een voorbeeld voor mij.Ook zijn optimische was aanstekelijk.Het gaat hem samen zijn lieve echtgenote goed,daar ben ik zeker van.


caroline mathys

Heel veel sterkte aan heel de familie De Pril. Ik ga zowel binnen als buiten onze WZS jou positieve ingesteldheid missen Willy. Ondanks jou eigen lijden kon jij steeds lachen. Caroline


Els.De. Schryver

Mijn ouders waren bevriend met Willy maar ik heb Willy pas echt leren kennen tijdens onze samenwerking als vrijwilliger bij Welzijnsschakels Haaltert twee jaar geleden. Hij zal gemist worden. Ik wens de familie heel veel sterkte. Hij was een crème van een vent. Ik zal vooral zijn goedlachsheid missen. Dank je Willy voor de mooie momenten. Ik koester ze.


Carolien Allemant wesley van der Eecken en Rens D 'Haeseleer

Onze innige deelneming, we zullen onze nonkel Willy missen... veel sterkte aan allen


De pelsmaeker van der haegen

Innige deelneming veel sterkte