Bael

Download

Rouwbetuiging voor William Cobbaert

Overledene: William Cobbaert

Goessens Chris

het droevige nieuws vernomen tijdens onze vakantie in Spanje waar ik loop langs de mar Menor voor zijn "rust" en het "echte",zoals William. Altijd naar opgekeken en getracht in zijn voetsporen te treden.fantastische collega om samen te werken met kennis van zaken en menselijkheid.


Dirk Snauwaert

Ik heb het genoegen en het plezier gehad om vaak, samen met William te werken. Veel van geleerd en niet op zijn minst op menselijkvlak. voor mij was hij een grote Meneer. De familie Snauwaert wenst jullie veel sterkte.


stijn jacob

Mijn oprechte deelneming! Als collega herinner ik mij William als een rustig en innemend persoon. Sterkte aan de familie en de vrienden.


Vanholder - De Vos

Linda, An en Marijke ons oprecht medeleven bij het veel te vroeg heengaan van William. Wij wensen jullie veel sterkte en moed in deze droevige periode.


Rudy Joos

Oprecht medeleven bij het veel te vroege heengaan van William, een collega waarmee het een plezier was om samen te werken, zowel op menselijk vlak als op gebied van vakkennis.Veel sterkte.


RUDY DE SMET

Oprechte deelneming bij het overlijden van jullie geliefde collega van Wiliam bij Fluxys


Andre Timmermans

Oprechte deelneming en veel sterkte. Andre en Annie


van passenhove christa

veel sterkte in deze sombere ,donkere dagen..


Ann Huybens

Ons oprecht medeleven bij dit veel te vroege heengaan van William. Put troost en steun uit de mooie herinneringen aan jullie echtgenoot, papa, opa en broer. Heel veel sterkte. Bart en Inge, De Spiegeleer-Viaene. Luc en Ann, Gordebeke-Huybens.


De cleer-de vos

Veel sterkte in deze moeilijke tijd,aan heel de familie De cleer- De vos Marie-Jeanne Polderbaan 59 Bus9 9400Ninove


ROOSELEERS

Onze Oprechte Deelneming Rooseleers Sonya Korte Kamstraat 26 & Decat - Rooseleers A-M Korte Kamstraat 26 1760 Pamel


Wim Van Duyse

Geachte familie, Als medewerker van Fluxys heb ik in 2007 frequent samengewerkt met William. Ik durf stellen een geweldige ervaring. Wat een charisma en en warmte deze man uitsraalde is onvergetelijk. Veel sterkte toegewenst Wim Van Duyse


Thierry Houx

Het was altijd een plezier om William te ontmoeten en met hem te werken. Mijn gedachten gaan naar de hele familie. Oprechte deelneming


William Goessens

Als je verneemt dat iemand uit hetzelfde geboortejaar als jezelf en met wie je 35 jaar hebt samengewerkt ons moet verlaten ben je plots nietig en triestig. William was voor mij een collega die altijd klaar was om onze probleempjes op de werf samen op te lossen. Veel sterkte toegewenst aan de familie in deze voor jullie zeer donkere periode William Goessens


Erik Van Hooland

Onze oprechte deelneming. Ik zal je altijd herinneren als een vriendelijke mens, en een fijne toffe collega bij Distrigas / Fluxys.


De Beck-Biesemans

Onze diepste medeleven veel sterkte Willy-Marleen


Boone Arseen

Geachte familie en vrienden, Mijn diepste medeleven in deze voor jullie harde tijden. Met vriendelijke groet, Arseen, een ex-collega


Veerle Cobbaert

Tante Linda, An & Marijke, heel veel sterkte met het overlijden van Nonkel.


Davy, Ellen & Zoë

Tante, An & Marijke, Bij deze wil ik jullie ons medeleven betuigen en veel sterkte. Davy, Ellen & Zoë